A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Tegyünk pontot a végére ennek a (pénzem van rengeteg) dolognak.
Sajnos a SCS programozói figyelmét elkerülte egy olyan dolog, amire Endy rájött.
Azt is leszögezhetjük, hogy ez nem OPCIÓ, mert nem volt bejelentve, semmilyen tájékoztatás nem volt róla, tehát választani sem lehetett.
Endy korrekt módon a figyelmünkbe ajánlotta ezt a "nevezzük hibának", és megkérdezte tőlünk, hogy közzé teheti-e. Én javasoltam Endy barátomnak, hogy ne tegye közzé, és én küldettem el JohnBartt-al hibajelentésre is.
És akkor maradjunk a száraz tényeknél. Az alvással valóban lehetett csalni, mint ahogy Kacsa is írta, ha éjjel ébredtem a parkolóba, inkább még egyet aludtam... Na ennek vége!
Mivel jelenleg a fejlesztői verzió 1.1.14-et tolom, így már biztosan közölhetem, hogy nincs sorozat alvás, és az Endy által felfedezett "hibát" is korrigálni fogják. Hogy miként, még nem tudjuk, de ők sem így tervezték a pénzkereseti források kiaknázását...
Engem lehet innentől köpködni, akinek nem tetszik.
Jah, és még valami személyes... Szerintem ez a pénzkereseti lehetőség CSALÁS, és nem tartom korrektnek. Jelenleg is 14-es szinten vagyok, de csak azért, hogy a lehető legélvezetesebb játék kerekedjen az ETS2-ből.