A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Werner91 #16004 Üdv! Na megrendeltem én is végre galaxisról a játékot :) Az elmúlt 4 napban warez verzióval letoltam 15 ezer km-et és kerestem 280ezer eurot, 13-mas szintű vagyok. A kérdésem az lenne, hogy a minap betértem a merci (majestic) szalonba és kinéztem magamnak egy izmosabb actros-t 192 ezer euroért de azt írja, hogy 20-as szint kell hozzá. Ez normális így? Mármint régóta olvasom a fórumot, és sok embernek saját gépe van már, akkor ők a pár nap alatt 20-as szint fölé fejlődtek?
Amúgy nagyon tetszik a játék, két dolgot hiányolok csak. A fuvar lerakóknál lehetne néha egy kis kihívás, pl szűk utcába betolatni, vagy nagyon szűk falusi, vidéki országutas részek.
A fülkékbe lehet különböző színeket választani? Amúgy a három tengelynek van valami lényegi haszna? Mert gyors fuvaroknál eddig csak annyi tűnt fel, hogy jobban fordulnak mert a középső tengely kormányozott. De ezen kívül? Ja és, hogy ha kipufogót rakunk a kamionra, az a hangját befolyásolja vagy csak dísznek van? :)