A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
endy papp #14882 Kedves Laci.
Bocs hogy csak most...... de eddig, lezavartam pár fuvar vásároltam pár kamiont vettem fel rá pár rabszolgát,no és költöttem a bank pénzét ,mert nekem soha nincs.......elég ,mivel mikor picit több lenne megyek és elköltöm.

Nos ezzel le is írtam a lényeget ,arra hogy miért is nem lehet egy jó darabig megunni,akik meg már most unják azoknak ha 2x-3x ennyi funkció lenne benn akkor se tudnák sokkal tovább élvezni,max 2 hét.
De ez legyen az ő bajuk.
Akkor még a kamionozás szépségéről hogy egy 1200km-es fuvart leszállíts épségben esőben ködben "hóban" nem is beszélve.....stb,stb,no de szerintem ezeket te jobban tudod nálam.
Természetesen mindvégig magáról a játékról beszélek,mert a való élet az más tészta ,nem mindig és mindenkinek habos torta.
Ezeket a dolgokat mind neked kell eldöntened neked mi a jó és mit szeretnél.
Mi az amit ki akarsz hozni magadból és a játékból.
Attól hogy bankolsz, vállalkozó és egyben főnök is vagy nem zárja ki hogy arra menj és olyan fuvarokat vállalj amiket te szeretnél.
Nyilván valamelyest ha sok hiteled van akkor rá vagy kényszerülve hogy ne "liba tollat" fuvarozz mert abban nincs akkor haszon,mint ha nitrocelulózt vagy rovarirtót szállítanál.
De én eddig arra mentem amerre a kamionom vitt,vagyis ahova szerettem volna.
Nos nem szeretném itt osztani az észt hogy mi merre hány méter,mivel észből nekem is kevés van-

Pár kép illusztrálásnak eddig jutottam ,és még nagyon messze a vége mire minden városban nagy garázsom lesz tele kamionnal és rabszolgával.
Úgy hogy én látok benne fantáziát hogy folytassam a megkezdett utat csak előre a "Lenini úton"
Neked is csak ezt tudom ajánlani és persze mindenkinek,ha már megvette ezt a nagyszerű játékot .
térkép
Szint és előmenetel grafikon
Képességek
Kamionjaim
A bankom, és amit nyújtani tud,és elvár,cserébe.