A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
egy érdekes dolgot vettem észre a videót megtekintve az állítólagos ets 2 londoni videóját vagy mit.
A lényeg hogy néztem az egyik kamion mozgását és még rosszabb az ai mint a scania truck simulátorban a másik amit ebből esetlegesen lelehetne vonni következtetést úgy gondolom hogy még nincs kész az ets 2 ennek tudható be. Viszont szerintem ez így nem álja meg a helyét hiszen az ai -t már elkészítették a scania truck simulátorhoz és kötve hinném hogy saját magukkat gáncsolnák ki direkt azzal hogy nem spórolnak időt energiát azzal amivel lehet. Hiszen ha állítanak ezt azt , akkor már a meglévő scanias dolgot másolják le és bővítik ki az ets 2 hőz nem pedig új ai-t és a többit. Tehát gondolom ezt a videót csak egy viccnek szánta valaki még ha eredeti oldalon is kitették. Nekem a helymeghatározó nagyn nem is jött be és mintha régi textúrák lettek volna régi kamionokkal. Persze nem olvastam róla, ha csak a régi skineket gyorsan összedobták az új motorral hogy kábé hogyan fog kinézni a ets2 akkor ezidáig nem nyerte el a tetszésem. Valaki kicsit világosítson már fel , de úgy kulturáltan ha kérhetném.Köszi üdv