• pyrohun #228
    "nehogy már megmagyarázza valaki hogy nem tudok minőségi számítógépet összerakni mert a mac-be is válogatott eszközök kerülnek. Tehát ha jól csinálja valaki akkor az teljesítményben ugyanott, vagy fentebb is lehet. "

    Sőt! Olcsóbban össze tudsz rakni gyorsabb konfigot, ez egyértelmű. Senki nem is tagadja. Csak már 85x el lett mondva, hogy a brand gyártókhoz kellene hasonlítani az Apple-t, nem a saját magad által összerakott PC-hez. Sony-ból, Dell-ből már nem kapsz sokkal olcsóban hasonlót.

    Ráadásul ha nem csak a sebesség, hanem a dizájn, a csendes működés és a megbízhatóság és a terméktámogatás is fontos (gondolok itt főleg az OS és a hardver együttműködésére), akkor 1,5x annyi pénzért SEM tudsz hasonlót összerakni PC-ben, mint amennyiért megveszed a Mac-et.

    "A munkaállomást sem tudta pyrohun megkülönböztetni egy szervertől"

    Persze-persze, hogy is tudnám, elvégre ezzel is foglalkozom 10 éve.

    Írtál egy hivatkozást, ezt:

    http://www.sgi.com/products/servers/half_depth/1u_intel_2p.html

    Az oldalon olvasható: "Rackable™ Half-Depth Servers: 1000 Series"

    Szerinted ez munkaállomás?? Azért hívja az SGI server-nek, igaz? NAgyon okos vagy hallod :) Vagy szerinted általánosan elterjedt, hogy minden grafikusnak rackszekrény van a lakásában igaz?

    Az egy dolog, hogy már arra sem emlékszel, hogy mit írtál le, de ne engem nézz már hülyének ember... Ráadásul SGI szervereket hozol fel az Apple ellen, mint jó ellenpéldát? Szánalom :)