• pyrohun #226
  Ugyanezt szoktam elmondani én is. 1997 óta van mobiltelefonom, mindig Nokia párti voltam, aztán amióta meglett az iPhone 2G, azóta számomra (hangúlyozom: SZÁMOMRA!) jobb alternatíva nem létezik. De NEM megyek be a Nokia topicba spamelni és nem szólok hozzá minden Nokiás hírhez, hogy milyen szarfos telefonokat hoz ki a gyártó...

  Ezek meg idejönnek és most már ott tartunk, hogy duál-xeon, meg 96GB ram? WTF? Hogy a búsba jutottunk el idáig? Egyáltalán hogy jön ez ide? :)

  1989 óta (akkor voltam 9 éves) van otthon PC-nk. Nem sokkal rá már volt Windows 3.1 - onnantól kezdve az összes Windows-t használtam, ismerem az előnyeit, a hátrányait, stb. Január óta használok Mac-et. SOHA, SEMMI PÉNZÉRT nem váltanék vissza.

  (Egyébként a Win7 annyira nem is rossz, de az OSX-et sajnos távolról sem közelíti meg, hogy ha az ember tényleg munkára is használja a gépet, nem csak dísznek - apropó dísz: egy Apple gép (akármelyik!) qrva jól néz ki (persze ez szubjektív), míg egy PC... Anno volt egy durván 40 ezer forintos SilverStone HTPC házam minden földi jóval, de összhatásban meg sem közelítette az iMac-et, sem dizájnban, sem csendes működésben.)

  "Ha minden ar/ertek aranyban mukodne, akkor az autogyarak 90%-a bezart volna es mindenki KIA-t vagy Dacia Logan-t vagy Sandero-t hasznalna."

  Erről van szó. Csak mostanában divat utálni valamit. De nem baj: 2011 végére, majd ha 100 millió iPhone lesz a világon, még jobban fogják uálni :)