• pyrohun #211
    Lehet, hogy teljesítményben jobb a PC-d, ezzel nem is fogok vitatkozni. De nem az ár / teljesítmény miatt vettem Apple gépet, hanem az ár / teljesítmény + megbízhatóság + alacsony fogyasztás + dizájn + halk működés + terméktámogatás + telefon szinkronizálás miatt. Az iMac és Mac Mini egyébként asztali gépekhez mérten is azért drágábbak, mert mobil proci / ram van bennük (alacsonyabb fogyasztás = halkabb hűtés ugye), de megkérdezhetném, hogy a PC-dhez van 27 collos ledes kijelző is? Ha nincs, akkor ne ugass, mert ha vennél hozzá olyat is 2000+ dollárért, akkor már SOKKAL drágább lenne a PC-s konfigod, akkor meg mi a francról pofázol nekem?

Arról nem is beszélve, hogy majd ha egyetlen PC-s gyártónak sikerül olyan dizájnt alkotnia, mint az iMac vagy Mac Mini, ugyanolyan, vagy jobb teljesítmény, de olcsóbb ár mellett, akkor majd fejet hajtok. Nektek, lúzer vérpécéseknek mindig minden a teljesítményről szól. Én meg inkább ülök egy 150 lóerős Mercedesben, mint egy 200 lóerős Suzukiban...