• Justil
    #202
    Az már ne is zavarjon, hogy a kis szobámban összetákolt fos pc-m reggelire megeszi az apple konfigodat. Félreértés ne essék, nem az aláírásomban található gépre gondolok, nekem nincsenek nagy igényeim. Viszont amit az almás konfigod árából hoznék össze, az teljesítményben akkorát odaverne, hogy a meked összepisilné magát. Sebességteszteket én nem szoktam futtatni, úgyhogy az ezirányú gyenge kis próbálkozásod is elbukott. Pusztán ránézésre (mármint használat során) is nyilvánvaló egy megfelelően felépített pc teljesítménybeli fölénye, és akkor még a rugalmasságról, fejleszthetőségről, illetve a mások által is említett szabadságérzetről nem is beszéltünk.

    Hibás rammal sem találkoztam még soha, bár tény, hogy előfordul, ellenben még mindig kisebb nyűg kicserélni egy rossz ram modult mint küldeni vissza az egész gépet, ha valamit variálni akarsz a belsejében.

    Egyébként meg a vicc az, hogy eleve alaptalan az egész érvelésnek csúfolt fröcsögésed, mert mióta az apple-ben intel proci van ugyanúgy pc az is, csak jó drága, de persze az árban benne van az iApplefanvagyok feeling is, ami viszont kétségkívül felbecsülhetetlen értékű.

    Az epres hasonlatodat meg inkább nem kommentálnám, már elolvasni is alig bírtam aszalás nélkül.