Leginnovativabb, igen. Apple nelkul nem lenne androidos multi touch mobil sem, de sorolhatnek meg sok dolgot, de aki direkt hulyenek tetteti magat, annak felesleges bizonyitgatni barmit is.
"bemész egy boltba és úgy válogatod össze a cuccod ahogy kedved tartja" - pontosan ezt csinaltam a neten. Osszevalogattam, hogy mi legyen az imac-ben (proci, gpu, ram, hdd, taviranyito, stb...) es utana ingyen hazhoz is szallitottak. Utana bekapcsoltam es 10 perc mulva mar dolgoztam is vele, mert minden elore telepitve volt rajta. Mennyire szar ez, tenyleg...
Mennyivel jobb volt regen, amikor hetekig vadasztam egy alkatreszt, majd osszeraktam, utana kiderult, hogy szar az egyik memoria modul, na akkor vissza a boltba, csere, de jajj, nincs mar olyan ram, stb, stb. Na ha kesz a gep, akkr windows telepites, hiaba volt mar windowsos geped, kurvara nem tudsz egy gombnyomasra full rendszert atmenteni, mert ugye valtozott a hardver. Apple gepeken meg meg ez is mukodik. Telepitett programok, beallitasok, MINDEN ugyanugy fog mukodni, ahogy, a regimgepeden. Te meg szenvedhetsz meg 5-6 orat az ujratelepitgetessel. :)