• Balumann
    "azért felesleges pc-re kiadni hogy párezer értelmes gamer megvegye a többi millió meg lewarezolja..."

Felesleges kiadniuk szar, vagy szarul átportolt játékot, mert úgyse fogják megvenni annyian, csak letölteni. Számtalan példa van, hogy jól meg csinált játékot jó mennyiségben eladtak. Ez konzolon is így van, csak a vevők nagy része inkább konzolt vett és arra veszi meg a játékokat a játékkínálat miatt. Nem tudom, hogy ezt mi a francért nem lehet még mindig felfogni?

"Ezt majd akkor is hangoztasd amikor a Mafia 2 nem éri el pc-n az 500.000-es eladást légyszi.:)"

Ha olyan lesz a játék minősége, akkor el fogja érni, ha nem, nem. Nem azok a felelősek a játékok bukásáért, akik csak 1-2, vagy néhány játékot vesznek meg - ezek közül a legjobbakat és leghosszabb ideig tartókat, és pláne nem azok akik nem tudnak játékokra kiadni...

"Olyan játékot vegyél alapul aminek a multija miatt nem kell megvenni és megoldott a warez.:)"

Számos játék ért már el úgy nagy sikereket és rekord eladásokat, amikkel gond nélkül lehetett multizni (lásd Call of Duty összes). És számos játék bukott már meg (legalábbis nem ért el elegendő eladást), aminek nem volt megoldott a warezos multija. Más topikban olvastam tőled értelmes hozzászólásokat, itt nem értem miért kell az ilyen elvakult konzolos dumákat tolni, tudományos fórumon.

Csak azért mert a legtöbben konzolt választották PC helyett - nagyobb százalékban a játékkínálat (és húzó címek) miatt, azok közül akik játékokat vásárolnak, és arányában jóval kevesebb a warez is konzolra (amire találsz értelmesebb választ is, mint a "konzolos faj becsületessége, akik megérdemlik a jó játékokat").

Mostmár tényleg gáz, hogy ilyenről még vitázni kell tudományos fórumon.