who am I 7#72
Engem, a szöveg nem igazán érdekel... :) persze, allergiás vagyok rá, ha "elmászik".De mivel 99%-uk idegesítő, értelmetlen, egyszerű..ezért nem vagyok nagyon rá állva.A hangtechnikusi egy dolog.Attól még a fantáziája egyszerű marad, szokásos hangszerelés/szintik, szokásos ritmika, 0 fantázia.Ez az, ami eszembejut róluk, nem az, h most előre írják a verselésüket, és nem mászik el, vagy épp jó a mastering.Nekem ne pofázzanak össze vissza egy elektronikus underground zenébe.Popba meg mainbe tolhatják a hülyeségüket, ezért is mondtam, h ők ilyenek.Ennyi :) Lehet, hogy a poppon belül viszont minőségi, de számomra a pop eleve nem a minőségről szól...
Burennek voltak régebben jó mixei, tiestónak is volt régen véletlen 1-2 jó mixe (mérges is voltam rá XD ) alapjaiban véve, tucatxar, emészthetetlen techno, electro houseszal, ezzel azzal 1-2 gagyibb progtranceszel meg tranceszel, magyarúl nagyobb tömegnek, egyszerűbb embereknek való.Ami ugye azt jelenti, hogy PÉNZT tud vele keresni :) ez olyan mint a swift..olcsó kisautó, megveszi a sok nép, de van veyron is....