who am I 7#56
Politikát azért nem keverném bele :) ott megint túl sok tényező van...van akinek köze van 1 párthoz, és ott van segítsége játszadozni a pénzzel, az nyilván nem a másikra szavaz, akármit mond.Laikust átlagszavazót nézve pedig, hót mind1, mert ahogy említettük, hogy a sima munkás is ugyanazt tette volna a bőrfotelből mint most akik írányították a tornyot, ugyanúgy az átlag laiukus kispolgár is ugyanazt csinálná amit most a többiek, akik a kormányon vannak.Szóval, én szerintem a köpködés fölösleges az épp aktuális hatalomra, kis%-ka az embereknek önzetlen, és tenne jót a népnek..Aki köpköd ugyanolyan, ez szinte biztos.Ellenben annyi fejlődést lehetne már véghezvinni, hogy NEM ANNYIRA, és nem annyit ellopni a saját népétől az érintett vezetőknek..
A fejlődés szerintem is szakaszos, de a génalapok már az első "emberben" ott lehettek..Na most továbbmehetnénk, hogy végülis az univerzumon belül, konkrétan akkor miből is állunk?porból, esetleg még a húrelméletből is tovább menve.....Én hiszek azért egy másik síkban is, nem elvakultan, de egy spirituális közegben, ami még azért különlegessége az embernek (a zene egy nagyon jó példa erre, érzelemek).Az öntudatosság pedig ott van a kezdetektől, sőt már azelőtt is, az univerzum erre épül, mi is erre épülünk, fejlődünk..HOgy meddig bírjuk ezt fejleszteni, az rajtunk múlik.A konkrét álláspont szerintem az, h technikailag elég fejlettek vagyunk, ellenben társadalmilag..iszonyatosan visszamaradott.Mind a két esetben a pénz a közös metszéspont.Nincs harmónia.Nem is lesz, egyre többen leszünk, bár a nagy számok törvénye alapján, egyre több intelligens ember is lesz..deeee, hát nem tudom, most nincs kedvem meg nem is akarok ezen agyalni :D szombatvanazistenit :D
De, én azért nem szólnám le az összeesküvőket..Max, mondanám neki, h NEM biztos, h így volt..de cáfolni nem tudod, nagyon kardoskodni ez ügyben szerintem neked se kell..