• sathinel
    Fura nállam chrome, ff és már mondtam máskor is hogy semmi gondom. 20-30 oldal felett volt hogy ff beszart, de restart után ment. Nagyon kevés ilyen van. De cheome-al használom és chrome kb 10-14 oldal nyitva semmi gondom. Míg haver magyar nyelvű firefox-a folyamatosan fagyogatott. Nem tudom hogy a magyarítás miatt van ez vagy nem de annak nem kelle ebbe beleszólnia. Angol win7 home premium van mindkettőnknél. Igaz nálla AMD proci nállam intel a laptopon de ez sem kéne gondot okoznia. Szerintem valami a magyar ff-el volt. chrome 7 hónap alatt kb 2-3 alakalommal szarakodott. Mostanában nincs vele gondom.

most pl 5 sg, i izé, 3 youtube, tomshardware, és még pár oldal összesen 17 oldal nyitva chrome alatt, és 22 oldal van nyitva ff alatt. Flash meggy addblock csak a felugró reklámokra van rányomva másra nem és semmi gondom a géppel dualprocis laptop 36-40%körül terheli most max a gépem. Ha elkezdek lejátszani egy videót netről hd-ben vagy normálban akkor megugrik 60-70% közé néha dehát még az sem zavar. 4 giga memória melett meg memóriagondjaim sincsennek. Lehet hogy én vagyok ennyire szerencsés?