• Skynet85
    Yep ezt én is szeretem amikor mondanak egy számot megkockáztatom az összes letöltés nem éri el az álltaluk álmodottat, aztán szépen beszorozzák a termék árával és ők enyit buktak.

Van pár eredeti játékom nem túl kevés nem túl sok azok vannak meg amire büszek vagyok, hogy a tulajdonom és örömteli vissza gondolni a végig játszásukra, és hálisten volt jó pár amit csak leszedtem és megnéztem, majd kb 5 perc után uninstall mert fos.

Sebaj ezek a statisztikák nagyon jók arra, hogy különféle forumukon elsírjuk bánatunkat, megindokoljuk miért nem fejlesztünk ezt azt ill harcoljunk a potenciális vevőink ellen, hátha még anyit se fognak venni mint eddig. Jó példa erre az ubi soft, kíváncsi lennék az s7 eladási mutatóira amíg még volt dmr... tui az egekben volt azért is nem halaln isemmit a játékról azóta sem csak hogy mekkora fail volt a másolás védelem.

Nem sírni kell, fejleszteni értéket csinálni és bízni a vásárlókban aki pedig warez király akkor se fog venni semmit, ha 1 forint lesz, és 100%-ot kap minden teszten...