• gemihu
    #12
    A papír nagyon sokáig meg fog maradni.Leszámítva azt,hogy a bürokrácia megköveteli a papírt, vannak egyéb okok és problémák. Egyrészt a régi típusú vezetőség gyakran papíron kér dolgokat. Sokszor probléma,hogy csak ideiglenesen van szükség adatra, és képernyőn nem olyan könnyen áttekinthető,nem fér el kellő méretben. Ezt olyan írható kijelzőkkel lehetne csak megoldani,amelyek kellően olcsók és könnyen kezelhetők. Láttam már projektort,ami érintőképernyőt csinál belől stb..
    A másik gond a hordozhatóság.Bár nem feltétlenül kell magát az eszközt hordozni,de nem ártana,ha az adatok könnyen átkerülhetnének az egyik asztalról a másikra.Úgy is mondhatnám a hálózati megosztások nem elég könnyen kezelhetőek, nem elég vizuálisak..
    Ami még gond,hogy nyomtatóra rossz adatok mennek ki. Ennek két fő oka van. Az egyik a figyelmetlenség,mikor véletlen egy 200 oldalas doksit nyomtat ki valaki,pedig csak egy oldal kéne, vagy túl nagy időszakot kért a jelentésnek stb.Mennyiből állna,ha a nyomtató visszakérdezne? Figyi, ez egy kicsit sok lesz:)
    A másik az,amikor később ellenőrizzük, vagy más ellenőrzi a kinyomtatott jelentést, és akkor derül ki,hogy valami kimaradt.
    Szerintem sokkal több papír megy kárba mostanában,mint régen.Mert ha egy 100 oldalas jelentésből kimarad egy sor az elején, lehet csúszik az egész , és ilyenkor újra kell nyomtatni az egészet..