• Penge4
    #94
    A fejlesztési ütem ténylegesen felgyorsult, viszont a snapshotok sokszor stabilabbak, mint a véglegesek. És 9.0 óta vannak snapshotok.

    Plusz a lentebb linkelt oldalon olyan hibák vannak, amik w3c valid oldalon történnek. És végig ott van, hogy 9.5-től, 9.6-tól vagy 10.00-tól vannak jelen.

    UserJS összeomlást még nem okozott, oldalmegjelenítési problémát néha igen, de ezért szoktam szűz portable Operában tesztelni a bugokat.

    Az ini buherálás pedig abból áll, hogy az Operás parancsokat, amiket a sajátgombokban és egyéni billentyűparancsokban is lehet használni beleszerkesztem az ini fájlba. Annak nem lenne szabad problémát okoznia. Maximum ha új menüvel bővül az adott szekció, vagy átalakítják, akkor a saját menüdből hiányozni fog az adott menüpont, amíg át nem emeled a standard_menu.ini-ből.

    Vagy ha változtatnak a struktúrán (például az "Insert Note", akkor az szürke lesz, amíg nem változtatod meg a saját menüdben is).

    A BBCode azért nem működik, mert egy IE specifikus JS parancsot használt, amit kiszedtek a 10.5x-ből. Helyette van selectionStart és selectionEnd, de még nem írta át senki.

    A dispatchEvent-re nincs alternatíva, azt nem tudom miért kellett kiszedni.

    Ettől függetlenül azt írtam, hogy a régi Operákhoz képest bugos, nem azt, hogy a többi böngészőhöz képest.

    "A 22 soros kód egy speciális kód volt"

    Úgy érted, hogy az overflow:auto? Mert amiatt omlott. Az Expressz-en is speciális a JS popup?

    "És ha már hasonlítunk: nálam a 10.6 alfa megbízhatóbban működik, mint az állítólag végleges Safari 5..."

    A Safaritól nálam is. Pedig összesen nem futott 10 percnél hosszabb ideig.



    balee66: "Amilyen bugokat én eddig magamtól találtam, azokról (1, legfeljebb 2 kivételével) mindig kiderült, hogy valamelyik UserJS volt a hibás."

    Lehet, hogy az a baj, hogy gyakran olvasom a Desktop Team-es kommenteket.

    Azt viszont elismerem, hogy a bugok számának növekedésével fordított arányban csökkent a hibásan megjelenő oldalak száma. A jelenleg oldalmegjelenítési problémák többsége megoldható egy maszkolással.

    Az IE8 meg a spacereket nem szereti: