• bracsek #75
    hello worldben is szoktak hibák lenni. Már sikerült végtelen ciklust csinálnom hello world helyett... braincbe vagy mi volt a neve...

    és sok nem működő oldal a te fejecskédben van, még a 6 os explorerben is majdnem minden komolyabb oldal megy... mert mi fejlesztők megcsináljuk hogy menjen.

    kértél bugokat megkaptad és mégis elégedetlen vagy telhetetlen.

    ebből a 38 ból mondtam 1-2 őt ha kijavítottak, mert minden böngészőben több 100 bug van és azokból kijavítanak 20-30 at egy egy verziónövelés alatt, és az a 20-30 meg újabb 5 öt eredményez... és legtöbb javítás biztonsági szokott lenni, csak mikor 0.5 vagy egész számú verziónövelés van akkor van lényegi újítás fejlesztés a többi bugfix. főleg biztonsági hibákra, és ez minden böngészőre vonatkozik, és normális dolog, max nem fogod fel de te bajod.

    safariban vajom miért nem ír bugot? volna pár ötletem
    első kérdezd meg őt magát
    kettő mi az a szafari? még olyan új most kezdte megérdemelni hogy foglalkozzanak vele, és lassan lesznek ilyen oldalak is, de mivel a felhasználóik nagytöbbsége elvakult aple immádó, így nem írnak a bugokról, hanem inkább nyalnak mint a kutyák, egészésgükre, de ettől eltekintve egy nagyon jó böngészőjük van, nem sokat kell lenyeljenek, és van a safarinak is hibajelentője, csak sokkal zártabban kezelik a hibákat mint a többi nyílt forráskódú projekt.
    három megint kezdje valamelyik a szavaimat külön idézgetni hogy az előbb azt írtam mi az a safari :D de az is csak azt mutatná hogy kötekedni akar, mert már a sor végét nem idézné hogy most kezdte elérni azt a szintet hogy kellene vele foglalkozni.

    Talán nem kellene mindig arra gondolj hogy azért nem írt mert nem tudott volna, nem írt mert nem volt rá ideje, nem érdemelt még a dolog írást, esetleg nem használja és nem próbál vérpistiként arról írni amihez semmi köze.

    Köszönöm, hogy ennyire szíveden viseled véleményem, ezek szerint legalább ha szeretsz is bosszantani, de sokra tartod ha minden szavamat ki akarsz forgatni, megsúgom nem fog sikerülni, mert már egy ideje filozófia amit csinálunk, és nem objektív érvek felsorakoztatása, sőt én már a legelején a saját szubjektív véleményem fújom, amit megpróbálsz megingatni, nem fog sikerülni, mert megrögzött makacs székely vélemény nem ingatható.