• Narxis
    "Tessék: http://kephost.hu/image-80F6_4C0E0736.jpg"

Aha, nálam nem működött, ez ugyanolyan anomália lehetett mint a WOT az se működött nálam, többi userJS pedig igen. Youtube-ról tudtam csak tölteni vele.

"Én szeretem tudni mit pakol fel és hova. ffmpeg nélkül nehezen konvertál bármit is."

Igen, megnéztem, felpakolja, de hidd el, hogy sok embert nem érdekel, főleg azokat akik keveset értenek hozzá, szerintem ez felhasználóbarátabb.

"Chrome-nál van egy 0,5 millisec-es késés"

Jó, bocs ilyeneket nem veszek észre... :)

"Fastestfox-ra írtad, hogy csak az Autopagerize része kell, az van Operához is, WOT userJS is, ahogy NoScript alternatíva is, ami még jobb is, mert a scripteket is kiválogathatod, nem csak egy adott domainen döntheted el, hogy mindet engedélyezed vagy tiltod."

Igen, de nem ott működött ahol kell. Google találatoknál ahol a 2. vagy 3. oldal találatai már tök hülyeségek ott nem kell, de pl. torrent oldalakon ahol napi 50-100 torrentet töltenek fel, na ott nagyon jól jön, hogy görgethetem lefele a lapot a végtelenségig, de ott meg nem működött, ebbe a FastestFox-ba van még a Linkification is beépítve illetve ha kijelölsz egy szöveget/szót akkor megjelenik egy buborék az általad összeválogatott keresőmotorokkal, illetve wiki keresési eredménnyel. Ez marha kényelmes, legalábbis számomra. Nem nyitok Google-t, nem nyitok youtube-ot hanem kijelölöm és felette rákattintok ahol keresni szeretném, de kereshetek még Bingen, Baidu-n meg még jó pár helyen is, de azokat nem nagyon használom.

Sandboxie-t csak azoknak ajánlottam akik szeretnek azzal fikázni, hogy de mennyi biztonsági hiba van Fox-ban, am. nekem azért kell mert sokszor tilosban járok. 64bites rendszerem van és ott a Sandboxie se nyújt abszolút védelmet a PatchGuard miatt, a fejlesztő saját elmondása szerint 1-2 komolyabb kártevő ki tud törni...elméletileg...mindegy. Paranoiás is vagyok. NoScript nem csak vírusok ellen kell hanem a Googlesyndicatin vagy mi meg a webtrends és a többi szar tiltására, most ezen az oldalon is van pár fekália, pl. adverticum, de jól jön akkor is ha flash cuccok automatikusan indulnának. Egy barom egyszer egyik fórumba berakott egy hozzászólásba 20 videot, mások sírtak, hogy kifagyott a böngészőjük én meg röhögtem mert le volt tiltva. Vagy vannak ilyen poénos oldalak ahol felugrik egy kis ablak, és kattinthatod ezerszer is akkor se hagyja abba. Be lehet állítani, hogy a könyvjelzőidet ne blokkolja. Elismerem idegesítő kiegészítő egy átlag felhasználónak én azonban megszerettem és hasznát is vettem már párszor.

Még eszembe jutott valami. Forecastfox van Operahoz?