boond#9
"Az ilyen gépeket használók a felhőalkalmazások (cloud computing) előnyeit kihasználva adataikat nem a saját számítógépükön, hanem az internetes szervereken, azaz "a felhőben" tárolják majd."
Most ez azt jelenti hogy nem a gépen tárolja az adatokat? Ez (legalábbis engem) nagyon zavarna, pl nincs net nem érsz el semmit, vagy van az az új "ötlet" hogy ilyen módszerrel ment egy-egy új játék, hát mit ne mondjak pár nap nem kellett hozzá hogy összeomoljanak a szerverek, pápá mentés. Már csak ezért se használnák ilyent.
"Tudod a legtöbb embernek a számítógép=internet, film = dvd lejátszó, zene= hifi, játék = konzol (legalábbis a jobb helyeken, magyarországon mivel a pcn ezeket lehet, nem fognak venni mást mert nincs pénz)..."
számítógép=internet -nem feltétlenül igaz,mivel még sok dolog idetartozik, pl a suli, beadandók készítése, szakdolgozat/diploma írása hogy csak 1 et említsünk.
És még ezernyi más dolog, sőt ismerek olyanokat is akik alig interneteznek...
Szal ez anyagon sántít PC (NEMegyenlő)internettel...
zene= hifi Ha van egy számitógépen, amihez (általában) van hangfal, hangrendszer is, ráadásul a több gb-nyi zenét bármikor lejátszhatom, miért is hifiznék?
Ismerőseim 99% biztos így hallgat zenét. (van ahol a hifi van összekötve pl a pc-vel...)
Ez szerintem így nem feltétlenül igaz. ahogy TE állítod. (legalábbis a többségre)
film = dvd
Nos ez, általában valóban így van. Vagyis nem monitoron nézik a filmeket, többnyire, a filmeket. Viszont ennek ellenére sem elhanyagolható az, hogy számitógépen is néznek sokan filmet, még az is akinek van dvd lejátszója, tv-je.
Én speciel a számitógépről szoktam nézni, ami össze van kötve a tv-vel, igy ebben az értelemben én a gépről nézem a filmeket, nem dvd lejátszóról. DE nem monitoron hanem Tv-n. (és szeritnem nem vagyok egyedül)
játék = konzol
Ez sem igaz, teljesen, még az "indok se hoyg nincs rá pénz" Mert nézd csak meg az eladási listákat, külföldön is nagyon jól megy a biznisz Pc-n is. És sok ember nem használ/vesz konzolt. Egyik ismerősöm pl vett, később pedig eladta...
és maradt a Pc-nél. Ezért egy "átlag" felhasználó nem kifejezetten vesz konzolt.
Sőt nagyon sokan vannak akik csak pc-n játszanak. De kinek a pap kinek a papné...
DE azért azt nem jelenthetjük ki hogy "Pc-n csak a szegények játszanak" Ez baromság.