akarmennyire is hihetetlen a szamodra a szuleimnel otthon a szekrenybe meg mindig ott van a kulonfele ragos levonokkal diszitett Sega Genesis. rengeteg szep orat kosznhetek annak a konzolnak, az eletem resze volt es hozzajarult ahhoz, hogy az legyek aki vagyok.
de ez mar reg volt. azota a jatekipar egyre inkabb kifejlodott, mar nem csak a gyerekeket celozza meg, hanem azokat a felnotteket akik gyerekkorukban mar jatszottak videojatekkal. de egyetertek Deryl-el... ez a sega mar nem az a sega. sajnos a jatekiparba is beferkozott a penzehseg igy mar nem a minoseg az elso. es en is szomoruan latom, hogy a sega mar nem a regi. az, hogy egy jatekuk minosegi az nem eleg, az nem mossa tisztara a nevuket; az az ember se jotevo aki meglop 10 embert aztan a tizenegyediknek ad egy szelet kenyeret.
az ubisofthoz visszaterve: nem mondom ,hogy asz kiado, mert olyan nincs... mindenki kovet el olyan hibakat amik arra engednek neha kovetkeztetni, hogy valakinek az igazgatotanacsbol elgurult a gyogyszere. gondolom neked speciel a drm rendszerrel van gondod az ubisofthoz kapcsolodoan. en konzolon jatszottam az Assassins creed 2-t, ott nincs drm szoval netkapcsolat hibakkal nem bajlodtam, es allitom, hogy az Assassins creed 2 egy rohadtul jo jatek.
a drm hibakat ugy ahogy betomtek, a nagyjat legalabbis es ne felejtsuk el ,hogy karpotlaskepp a felhasznalok kaptak 1 ingyen jatekot. az ubisofttol az volt egy hihetetlenul rossz lepes, hogy egy tesztstadiumban levo vedelmi rendszer egy assassins creed 2 kaliberu jatekkal debutalt.
de az ubisoft kezei kozul jott ki az uj prince of persia, a splinter cell conviction... es az ubisoft igenis megtette azt amit a sega nem: 2008-ban a Convictionre azt mondtak, hogy ez nem jo, vissza a tervezoasztalhoz, es bevallatak azt, hogy inkabb csusznak ket evet es kiadnak egy jo jatekot. meg megemlitenem a rainbow six vegas 2-t ami szinten egy remek jatek, ill. a nemsokara megjeleno ghost recon-t.
az ubosft rovasan tenyleg csak az utobbi idokben fellepo drm gondok voltak, amirol hazudtak, mert ugye mindenki hazudik... nem fogjak azt mondani, hogy "Elkurtuk..." - ezt csak Ferenc testver teheti.