Retro Feeling
  • Calver
    #40
    na végigtoltam, hát... pár óra szórakozásnak megteszi, de nem valami hatalmas ász, modern felülnézetes mókák közül még mindig Zombie Shooter viszi a prímet. legyen mondjuk 6.75/10, mert azért jól elszórakoztam vele, már ameddig tartott. viszont így pár spontán tipp:

    fegyverek:
    - Assault Rifle: Damage Boost Module rápakol, igen kellemes az első 2-3 szinten, de a vége felé is használható marad, főleg kis genyák gyors és hatékony kitakarítására
    - Shot Cannon: Rapid Fire Module-al egyik legászabb fegyver, a végéig hasznos marad - legalábbis én használtam, kellemes a hangja az ember fülének - viszont anélkül közel szart sem ér. egy lövés jó célzással=minimum 1 hulla, legalábbis veteran-on.
    - Flamethrower: az előbb említett Zombie Shooter legtáposabb fegyvere (tudom, teljesen más készítők és játék, de én nem tudok elvonatkoztatni attól h ott milyet jót szórakoztam a lángszóróval ), itt... nos, semmit sem ér. felesleges bármi update-et rárakni, úgy is szemét marad. ha az ember szereti, hogy lecsapdossák hp-ját, na max akkor használja - meg esetleg itt-ott nagyobb és roppantul sűrű tömegek ellen, lőszerspórolás céljából.
    - Laser Rifle: fuckyeah. Damage Boost Module fel, és gyak. lőszert nem nagyon találni hozzá, szóval ajánlott kipakolgatni az automatákat lépten-nyomon, de ezen kívül shotival együtt használva roppantul kedves és hálás fegyver.
    - IonSpike: lehet h kellemes cucc, nekem nem állt valahogy kézre a használata, így csak az utolsó unszimpatikus ellen használtam, Damage Boost Module-al feltápolva.

    minden más:
    - Medi Stimulant: nagyban megdobja a Health Kit-et gyógyító erejét, nem árt ha van, de közel sem prioritás
    - Small/Large Health Kit valamint Hardened Armor: ha az ember életereje istenesen a béka segge alatt van, és a szintnek csak nem akar vége lenni, az utóbbit érdemes alkalmazni, mivel maxra tölti hp-t és még egy ugyanolyan táp pajzsot is ad - igencsak kellemes. másik kettőt érzéssel, Medi Stimulant ijesztően megdobja a hatásukat - a végén ha jól tévedek maxon (25?) voltak Small Health Kit-jeim, pedig nem spóroltam velük. nagyon nem, még adtam is el.