• FefeeX
    persze, amit 30-40 centiről nézel, abban erősen látszik a különbség, főleg ha ráadásul a mérete sem 17". 19"-on felesleges a fullHD, ezért is nincs 19" fullHD monitor. Mert 40 centiről sem látod a különbséget. De amíg Te egy 22"-os monitoron ülsz max 1 méterre, és már 1 méteren sem látod a 720p-1080p különbséget (persze, a 480p 720p-t még igen, de ha 3 méterről nézed, akkor már azt sem), addig én fekszem a kanapén, stb, és minőségileg ugyanolyan képet nézek 3-4szer távolabbról, ahonnan Te max következtetni tudsz, mi micsoda, a házimozinak ahhoz semmi köze. Szóval nem tudom, honnan jött neked ez az egész, a lényeg az, ha valaki tévét vesz, az tévézni akar valszeg, nem fél méterrel előtte ülni bambán, megkötve, egyedül, max ketten, hogy lássanak is valamit.

Lényeg lényeg, 19"-on nekem tökéletes az 1280*1024, ha lenne 24" moncsim, azon már kellene a fullHD. De mivel van tévém, meg boxom is, max stratégiát meg MMO-t játszom monitoron, ahhoz meg nekem elég ami van :)
    Jó a 6 monitoros eyefinity, csak megint más. Egy tévét nem lehet monitorral helyettesíteni. És fordítva sem. Csak nagy kompromisszumok által, azokat meg nem szeretem :)