• FefeeX
    #56
    Nos, 82 centis, akkor mindenképp LCD, mivel ugye plazma nincs, már 92 centiset sem láttam az újból. A 3-4 méterről nézést figyelembe véve teljesen felesleges a FullHD, ekkora képen 2, max 2,5 méterről nézve látszana a különbség, és már ahhoz is jó szemednek kell lennie.
    A TN panelt semmiképp nem ajánlom, nálam okosabbak szerint a legolcsóbb tévékben az van, és hát az tényleg nem az igazi. Sajna viszont ezeket ahogy néztem, sehol nem jelzik, így érdemes érdeklődni helyszínen a kereskedőktől.
    Ami adott esetben fontos lehet, az a csatlakozók száma még. HDMI legyen rajt sok, mert DVD, BR, HD video lejátszó, konzol, HD set top box, PC stb mind ezen csatlakozik ideális esetben. Ezeken kívül gyakorlatilag nem sok a különbség a tévék közt. Kinézet, távirányító, rendszer, kezelés, az azonos típusú (TN/PVA/IPS) paneleket általában minden gyár ugyanonnan kapja, így nem lehet köztük olyan nagy különbség, olyan ez mint a monitorok esetében. Szerintem annyira nem lehet rossz ez az LG. De ajánlok neked 1-2 fórum oldalt:
    LCD tévé; plazma tévé; LCD vs. plazma
    Itt érdemes kérdezned. Szerintem meg fogod látni, hogy kitől érdemes tanácsot megfogadni, kicsit érdemes beleolvasni mindig az utolsó 50-100hsz-ba. Sok sikert a vásárlással!