• who am I 7
    "Már hogy ne lenne igaz... Olyan elpixelesített mű sz@r, hogy sírni lehetne rajta."

Te mennyi idiótaságot hordasz össze, istenem.Valami plazma kereskedő vagy baz vagy mi?Vagy leragadtál 2005-ben..Mert akkor kurvára igazak voltak, amit itt összefirkálsz...De szerintem, lenyugodhatnál picit.
    Mindennek van előnye, és hátránya (ettől függetlenül, te azt állítod, h ÉRTESZ a technológiá(k)hoz, ami valahogy nem látszik).Fateroméknak plazma van, nekem LCD, és nappaliban használjuk őket, nem a maMMutban (két MM, ha már a blu(e) raybe belekötöttél a fórumtársnál), és simán odarakom mellé, és simán qvára nem fogod megmondani, h melyik melyik, tovább megyek (azért majd ne ugorj ki az ablakon) a hagyományos TV adás is ugyanolyan SZAR mind a kettőn.Legalábbis az 1080p-s filmjeimhez képest.

plazma többet eszik, kevesebb az élettartama.Mára pedig felfejlődtek egy szinten a tn panelek, annyira, h laikus nem fogja látni a különbséget.Ellenben tovább fogja tudni élvezni, kevesebb villanyszámlával és kisebb árcédulával.ENNYI.
    Én qvára meg vaok elégedve az én lcd-m minőségével (pedig csak 5ms-es, rohadtúl nincs utánhúzás rajta), de főleg a full hd filmekével, amit kmplayerrel még szebbre "renderel"tetek...

Hja és viszonításul, egy 30"-os monitornak 2560-as a felbontása...egy 40 colosnak 4000 körül kellene lennie, h tényleg durva, és szép legyen..és akkor 100GB lenne egy film, törve csak 40 XD 46collon már csak messzíről élvezhető a full hd...oda már nagyon kéne az xhd, de az megnövelt tárhelyet jelentene, és a 100gb-s blurayek még nincsennek...