Én nem ezt mondtam,csak ha nem tetszik valami akkor nem kell rögtön sz*rozni,főleg nem akkor ha egy olyan sportról beszélünk amit a világon több millióan néznek.Kb úgy kéne leírni ahogy azt te tetted ,,nem szeretem a focit mert.." de ha nekem sem tetszik pl egy sorozat mondjuk a LOST akkor nem megyek a LOST topikba sz*rozni,mert kurvára nem kíváncsiak a véleményemre,főleg nem úgy hogy van egy pár millió nézőjük,és nem véletlen hogy csináltak belőle 6 évadot.
Tv képminőségével kapcsolatban.: Nagyjából igen.Érdemes,sőt erősen ajánlott élőben is megnézni a tv-t:),de lehetőleg olyan helyen ahol mint mondtam nem vakítanak szét a lámpák,és nincs 200 tv egymás mellett.Ilyen hely lehet a Sony Centrum,Pana shop,Samsung-nak is van azt hiszem egy külön boltja.Persze ettől függetlenül,lehet hogy pont nem találsz rá arra a tv-re,csak egy MM-ben,de akkor ott legalább kérd el a távirányítót,aztán szórakozz el egy kicsit a beállításokkal.Egyébként legjobb dolog amit tehetsz talán az körbejárod a fórumokat,elolvasol néhány tesztet,megnézed élőben -amik eddig a tesztek és az ár alapján szóba jöhettek- és utána rendeled meg,lehetőleg olyan helyről ahol normális garanciát kapsz,és nem csak dísznek van.Szóval a webshopnak is érdemes utánajárni,mert lehet hogy +10k-val drágább a tv,de kapsz mellé normális garit is,nem csak egy díszpapírt.