• A1274815
    Tessék ezt mindenképpen végig olvasni! Ha nem válaszolsz a kérdéseimre, akkor sajnálom én már többször válaszoltam a tiéidre.

Egyrész TE az utolsó előtti bejegyzésemben a halálomat kívántad, míg én se a tíédet se az elkövető életét nem akartam elvenni, innentől kezdve a TE erkölcsi felsőbbrendűséged és ész osztásod megsemmi sült.

És amúgy feltettem négy kérdés, eddig válaszolás helyett két kérdéssel jöttél, amit egybénk megválaszoltam, a körülmények mások és azt a jogszabályok és a bíroságok is kezelik. Tudod macska kölköket ahogy már írtam, ha persze végig olvastad volna, de az SzDSz szótól nállad leereszkedik a fekete függöny és megszűnik a további szöveg olvasás. A témával kapcsolatban ajánlom még cateran #68-as hozzászólását is elolvasni és megérteni.

Az meg, hogy egy teenagerrel miért nem lehet rendesen vitázni az kimerül abban, hogy még fekete-fehéren színek és árnyalatok nélkül látja a világot és még se az erkölcse se az értékrendje nincs helyén. Lásd szeretted volna, "hogy téged miért nem gyilkoltak le időben a szüleid." Míg én veled vagy a tetessel szemben semmilyen ilyen igényt nem láttam és most sem látok.

Amúgy még egyszer leírom a válaszomat és olvasd el:
    - nem az a baj, hogy macskával tette
    - és nem is hírtelen felindulással van a legnagyobb baj, hanem hogy hülyeségből. Tudod általában a hírtel felindulásból való gyílkosságnak több racionálisabb oka van: megcsalta az asszony/férj, állandóan bánrtalmazta az áladozat. Az XBox viszont elebaj kategória, ha tetszik ha nem. Mondom kb. olyan, mint amikor az orosz gyerek kalapáccsal agyon verte az apját a billentyűzete miatt, csak az anyíval volt rosszabb, hogy előre megfontolt is volt.
    - Mind ezt az asszony gyerekei szemeláttára követte el, akik az általad feltételezettel ellentétben nem vesszenek részt az gen is sajnálatos módon nem kívánatos kismacskák elpusztításában, szerinted lekiproblémák nélkül feldolgozzák kedvencük ily' brutális halálát?
    - Az meg hogy egy betörésért jogszerűen el volt itélve és jó magaviseletért kiengedték, majd hirtelen felindulásból szerencsére csak amacskának esik baja, felveti tényleg a pszichopata esetét.

Nos én válaszoltam ismét, ám ezentúl kifejtősen, most TE lennél oly' szíves válaszolni a #67-es hozzászólásomban feltett kérdésekre őszintén! Ha nem és megint felbüfögöd ezeket a kérdéseidet, akkor sajnálom csak az általamírt tételt bizonyítod, hogy nem lehetsz vitapartner. Ide bemásolom őket, hogy könnyebb legyen:

"Miért védesz egy betörésért jogosan elítélt bűnözőt, aki erőszakos elkövető is és valamelyik gyerkkel is ezt tehette volna?

Továbbá mit szólna hozzá a lányod/fiad ha mondjuk kirántja az XBoxodat játék közben a kedvenc kutyájuk/macskájuk és arra elborúl az agyad és a szemük láttára agyon vered? Szerinted nem fog nekik lelkisérülést okozni?"

Addig amíg ez meg van adios!