Hülyék mindig is voltak, vannak, lesznek. Az hogy most milyen forrásból merítenek, az adott korban változik. Ha valaki 500 éve öngyilkos akart lenni, fogott egy kötelet és fölkötötte magát. Ha valaki ma öngyilkos akar lenni fog egy kötelet és felköti magát. Az hogy most egy fórumra írja a búcsúlevelét, vagy egy papírra, igazán nem különbség. Az hogy a kocsmában (esetleg) tárgyalja ki a dolgot a többi részeggel, vagy egy fórumon teszi, megint nem különbség.
Másik: Én már lassan 7-8 éve szörfözöm neten és még nem találkoztam ilyen oldallal. Ja hogy nem kerestem? Felőlem lehet az internet 80%-a öngyilkossággal foglalkozó oldal, ha én sose keresek rá, alig ha kerülök oda. Ha mégis akkor azonnal kiikszelem, mert nem foglalkoztat a dolog. Ha valaki az öngyilokra keres módszereket az ugyanúgy megtalálhatja a könyvtárban is, bármelyik szépirodalmi műben. Vagy használja a fantáziáját.
A cikk kulcsmondata:
[]"nagyon fontos a szülők szerepe is: nem árt, ha a szülők tudják, hogy milyen honlapokat látogat a csemete és rendszeresen beszélgetnek vele"[/i]
Sajnos a mai társadalomban a gyerekcsinálás annyi hogy "toszunk egy jót, a poronty meg csak felnő valahogy". Itt a probléma. A gyereket nem csinálni kell, hanem nevelni. Nem számít nevelésnek az ha 0-24 -ben a TV, GÉP előtt ül egy magában, míg apuci és anyuci (ha van egyáltalán mindkettő) karriert épít, halmozza az élvezeteket.
Én komolyan engedélyhez kötném a gyerekcsinálást. Előbb ki kell tölteni egy pszichológiai alkalmassági tesztet, hogy tudod-e mit vállalsz és az milyen KÖTELEZETTSÉGGEL jár.
A társadalom problémáira nem kifogást kell találni, hanem megoldást!