EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #22722
    még mindig nem értem...

senki fejéhez nem tartanak stukkert, hogy csinálja az eventet
    olyat nem hallott senki, hogy nem kötelező megcsinálni mindent?
    kimarad egy-egy event...és? akkor mi van?

persze ha valakinek minden kellene, akkor érthető, de úgy már szerintem nem játék, hanem egy megfelelési kényszer, amitől a játék már olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől

addig játék csak, amíg az ember ésszerű keretek közt tudja tartani...higgyétek el, lesz majd nem egy játékos, aki tucatnyi farmon megcsinálja és lesz esély rá, hogy pl. cserenapon másokhoz is eljussanak az aktuális nyeremények

szóval akkor szörnyű ez az egész szerintem, ha valaki nagyon rágörcsöl...csak akkor pont a lényeg veszett el, a játék...
    az életben sikerül mindent elérni? ugye hogy nem? akkor most akinknek nem sikerül, fejezzék be mindannyian?

(én se fogom valószínűleg végigcsinálni...megvárom a hétvégi boom-ot és amennyit ésszerű határokon belül meg tudok csinálni, annyi lesz belőle -- bár még ez is erősen kétséges, mert épp egy felújítás kellős közepén vagyunk --
    és nem vetem ki magam a másodikról, mert esetleg felesben/harmadában lesz meg egy event...vagy sehogy sem)

na ennyi a véleményem, van akiével egyezik, van akiével nem - de hát így szép az élet