EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia


Naptár
  • Krszti1160
    #1
    Üdv. Ezt a topikot azért nyitottam, hogy meg lehessen beszélni a Farmerama játékkal kapcsolatos dolgokat. Egy kis bevezetés a játékról.
    Forrás: http://help.bigpoint.com/?project=farmerama&lang=hu&aid=1101&aip=

    "Magad sem hitted volna, hogy vidéken ilyen izgalmas az élet! Gazdálkodj a saját birtokodon, termessz gyümölcsöt és zöldséget, tenyéssz állatokat!

    Átélheted, hogy milyen egy igazi gazdálkodó élete, ráadásul saját fantáziád szerint állíthatod össze a farmodat. A Farmerama játékban rengeteg mókás tollas és szőrös jóbarátot tenyészthetsz, a kertben pedig virágokat ültethetsz, zöldségeket és gyümölcsöket termeszthetsz.

    A Farmerama játékban semmi sem szabhat határt a kreativitásodnak: Te döntheted el, hol helyezed el a tenyészeteket, hol vetsz el növényeket és hol élvezed a szép, zöld gyep megnyugtató látványát.

    Ki mint vet, úgy arat! Ha szorgalmas gazda vagy, nagy termést arathatsz le. A háziállataidról se feledkezz meg: mindegyiknek a megfelelő tápot kell adnod, tisztán kell tartanod az ólakat, karámokat, ketreceket és istállókat. A növényeid elpusztulnak állandó gondoskodás híján: meg kell védened őket a kiszámíthatatlan természet viszontagságaitól. Csak erős növények hoznak nagy termést!

    Adjisten, Farmer! A kakas kukorékolt: húzd fel a gumicsizmát és láss neki a munkának!"

    Remélem sokan fognak jönni a topikba, és baráti légkör fog kialakulni itt. Üdv.