Műszaki manager szak
  • paradan
    #121
    Hugh Hefner: ja itt most épp mellédálltam, nem fikazas volt..

    A forumnak ilyen a feelje, aki tudja csinalja, aki nem tanitja rosszabb esetben beszel csak rola pölö forumon.

    Illetve tudom milyen faszmeregetes megy a szakok kozott, de ez nem meglepo, az elet minden teruleten megfiygelheto, hogy aki be van szarva (fél), illetve őt zavaró hiányosságok oldják,savazzák belülről az önbizalmát, az gecizéssel probálja leplezni. Ez olyan belgas,dopemanes logika, "inkabb fiam te vedd el, minthogy toled vegyek el" vilag....

    A kiskutya is megugatja a levelet, ha foldszintes tacsko meretu, egy nemet dognak meg ha a valagat rugdosod akkorse csinal semmit max feledfurdul es elkezd lihegni.

    Kisebbsegi komplexus.

    ON

    Erdekes egyebkent,hogy egyes szakok meg a sajat szakuk topic-javal sincsenek kielegulve, igy (tipikus kocka effektus) meg mas szakokera is beneznek. Hogy oszinte legyek ez eleg objektiv tanulmany.

    Amugy en mernok vagyok (hangmernok) es most jelentkeztem gazdalkodasi mernoknek kiegesziteskeppen, van sajat vallalkozasom, de a statisztikakat nezve (elhelyezkedes) a forum elejen megjelolt 100-130ks fizetesek szelsosegek lehetnek a valosaghoz kepest.

    reszletesen: http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fkgk.bmf.hu%2Fsystem%2Ffiles%2FDerecskei_0.pdf&ei=1x1LTNDzF6SjOJLLsJUD&usg=AFQjCNFPoHjF65K0lDvHVhlnPKXB5EuayQ&sig2=C7ruFuuyxPKQ34uiZL9q_A