• zsoltrex
  #40
  Bocsanat, h ilyen keson reagalok.
  Hm... Sajnos nem tudtal meggyozni. Nem tudom mert kellene kijavitani a termeszetnek, ugymond azt a hibajat...(arviz, rak, stb). Amit nem lehet ilyen ertelemben a termeszet hibajanak tulajdonitani. A folyo,(patak,stb) ugyebar, tanultuk foldrajzbol meg az elemiben, koltozik, ujjabb arkot as, utat as maganak. termeszetes ontisztitasnak is lehet hivni. Mert a lerakodott homok valahol csak el kell legyen. A folyomeder, az nem egy cso. Elovilag van benne, oxigent termel, fak nonek mellette (szerves resze a termeszetnek es nelkulozhetetlen.) Mivel kivagtak a fakat, lebetonoztak. allandoan alamossa a viz, nincs noveny, mi elszivna a vizet, megkotne a medert. A tavolabbi erdoket is kivagtak. Es ne beszeljunk arrol, h az epitkezesek elott, nem mertek fel megfeleloen a terepet. Nem kellett volna olyan kozel epiteni hazakat. Sziklara epitsd a hazadat.... .-nem hiaba mondjak. Es en meg mindig azt mondm, jajj be csodas a termeszet (szavaddal elve), hogy csak ilyen keves alkalommal figyelmeztet, h nem tesszuk jol a dolgokat. De meg sokat irhatnek ide.
  szoval, a karok az emberi testben. A rak az emberi testben termeszetesen ott van, ott kell lenni, arra is szuksege van. Hogy rakosak leszunk, az is figyelmeztetes. Ne egyeunk szo szerint, nilon kajakat. Annyi cukrot, csokit, hust (sokkal tobb adakgot viszunk be, mint amennyire szuksegunk lenne), Viszont keves zoldseget es meg azt is fagyasztottan fogyasztunk. Nezd meg az arukinalatot, magaert beszel. Ja..., meg a jo egeszseges felkesz etelek. Na meg a sarki boltba is autoval megyunk, nehogy mar elkopna a talpunk. Mit szamit a termeszetnek, ha kifustoljuk, eleg nagy elbirja. Na es a betegsegek, amit felsoroltal. Ha az anyak, kevesebb antibebit szednenek es megvalogatnak a partnereiket, akikkel lefekszenek.... A termesszetbe beavatkozunk gyogyszerekkel, de meg a hatasaikat sem tudjuk normalisan kezelni. karok, mellekhatasok, stb...... ja es a gyogyszerek nagy szazalekat csak ferfiakon tesztelik, holott tudni illik a ferfi es noi szervek nem egyforman mukodnek. Ezert erdemes elvegezni az orvosit. Es ne beszeljunk arrol, h a testunk a holdallasnak megfeleloen reagal a kulonbozo betegsegekre. normalis korulmenyek kozott a betegseg erositi z imunrendszert, tehat az immunrendszerunket erositi. Ugye milyen okosan kitalalta a TERMESZET?
  Es a kismillio doktorrol csak annyit, ha egy megfazasre nem egy halom gyogyszert, hanem egy fej hagymat irnanak fel, talan hatasosabb lenne, mert termeszetes antibiotikum es az emberi test nem gombasodassal reagalna ra.
  Sajat magamon tapasztalva beval a hagyma. Korulottem mindenki meghult, eleg csunyan. Es nekem csak kis orfolyasom volt, mert ettem a hagymat, nem huztam hetekig, vagy honapokig, ket harom nap alatt elmult es meg a kozerzetem is jo maradt, nem fajt annyira afejem, stb. Tudjuk milyen a meghules.
  A termeszetrol meg csak annyit, h imadod, meg elborulszelotte... , de nem tokeletes. A tudomany probalja utanozni a pokhalot, h olyan szilard anyagot tudjon alokotni. Vagy tanulmanyozza a tucskot, bolhat, stb, hogy tud akkorat ugrani, de meg nem tudott egy olyan ketyeret alkotni ami legalabb azt teljesiteni, ne beszeljunk a meghaladasrol. Az atombobaval is nagyon jot csinaltunk, oldokoljuk egymast, ugy kell azt, de a termeszetet is oldokoljuk.
  Bennuk amennyi hidrogen van, fel kellene robbannunk, de megsem tesszuk, mert a termeszet jol megalkotta amit kellett.
  Csak annyit, h meg van mit tanulnunk.
  oszinten, en ugy erzem, h nem kapisgalom a dolgokat, sokkal tobbet kellen tudnom a termeszetrol, es neked is sokall tobbet kellen tudnod.
  Okoskodni lehet, de amikor a termeszet megszollaltatja hangjat, az emberi okoskodas eltorpul.
  ja, mert vannak arvizek? - azert is, mert raketakkal akarjuk szabajozni, h mekkora mennyisegu csapadek huljon le. A fejletteb orszagoknak ok, meg egy ideig, nekunk meg rossz, mert nincs penz es a politikai erdekek sem kepviselik :)
  Varom a valaszod, ha szeretnel meg valamit irni, kerdezni. Szivesen irogathatunk rola.