• Exen
    #7
    Én értelmes keretek között rendszeresen látogatom pl. a Facebookot, és nyugi Freddycom, sajnos nekem is ez a véleményem, én csak a szabályt erősítő kivétel vagyok. Ennek ellenére a cikk információtartalma egy 10-40 év közötti ember számára egyenlő majdnem a nullával. Egyedül talán a " a 11 és 14 év közöttiek 60 százaléka például kifejezetten megterhelőnek nevezte az olvasást" volt informatív, de az is cask annyira, hogy megerősíti a "nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" dolgot, egyszóval hogy sok a hülye.

    Ahogy írtam a másik zseniális mai cikkhez is, szánalmas és szomorú, hogy: "egy napon legalább 2 teljesen értelmetlen, bagater, és hülyeséget tartalmazó cikk jelenik meg egy egykor normális lapon. Tudom, tudom, az olvasószám, de egyszer visszanyal majd a fagyi és bizony ettől már csak a "tisztelt" cikkíró úr a ... sajnálatosabb, hogy erről képes írni."

    u.i. én is csak azért olvastam el, mert még volt bennem remény, hátha tévedek, de nem, illetve hogy jogot formáljak a fenti sorokra.