Igen ezekig én is eljutottam, az N270 -es ami az enyémbe van, az támogatja elvileg az SSE3 -at is (ez szerint). Az MBR -t könnyen vissza tudom állítani egy lives ubuntuval (xp-nek nem kell mbr ha jóltudom, tehát csak törölni kell amúgyis), nem gond, de ha jól tudom az OSX-nek a bootolója az tudja kezelni a windows-t. Külső vinyóm nincs, gépből nem szeretnék kivenni egyet se, mert teli vannak fontos cuccokkal :/ (IDE/SATA USB adapterem van, úgy tudom majd dvd olvasóról föltelepíteni egyébként). Jövőhéten, vagy 2 hét múlva ha lesz időm próbálkozok vele.
Ilyen Embeddedről még nem hallottam, én teljesen normál ultimate-t raktam. Egyébként a Windows XP -m elég rendesen finomhangolva van (először úgy belejöttem a letiltogatásba, hogy még a wifi -hez létszükséges szolgáltatást is sikerült kivennem :P, aztán próbálkozhattam hogy melyik az). A lementett Windows 7-em (partíciósan) is már valamennyire be van állítgatva, de az még nem volt a legjobb. Embeddednek utánanézek, csak jobb lenne azért a win7, xp tud néha furcsaságokat csinálni.