krajcsovszkig#50
"A jelenlegi helyzet alapján elmondhatjuk, hogy a mobil szegmensben is ráférne egy Vista a Microsoftra"
Nem kell arra sokat várni, a Phone7 akkora rakás fos lesz, hogy meghajlítja maga körül a teret.
Egyébként nem szimpi nekem ez a Bálmer Pista, mondjuk a Kapus Vili is olyan volt mint a Fletó, de legalább nem volt ilyen agresszív és elismerte, ha valamit elkúrtak (:D:D)
Ami a Vistát illeti:
Nekem otthoni gépen az van, notin win7, előtte otthon XP volt. Erős procival és sok rammal a Vista gyorsabb is bírt lenni az XP-nél, csak irreálisan nagy a gépigénye és egy csomó háttérfolyamattal lassítja a lemezelérést (ezek egy része letiltható, úgy már egész korrekt). Stabilitásban is jobb nála és sokkal kényelmesebb is. Természetesen ettől még eléggé elcseszett a Vista, de az XP-nél szerintem még így is jobb, nem fogom lecserélni win7-re.
A win7-tel meg semmi problémám nem volt eddig, megkockáztatom, hogy saját terepén is jobb a Macnél, Ubuntunál meg főleg. Viszont baromi drága, főleg hogy alig csináltak vele valamit a Vista óta.