• Pares
    "win7-el eddig semmi gondom nem volt szépen upgradelik, és minden megy szépen még laptopon is. Vistát még otthoni gépre sem raktam fel."

Na látod, itt a nagy probléma. Benyalod azt, amit mások mondanak, ráadásul úgy kritizálsz, hogy ki sem próbáltad. Erről beszélek. 3 gépem van. A legöregebb 5 éves és XP fut rajta, a közepső az 3 éves és Vista fut rajta, a legújabb még fél éves sincs, és 7-es fut rajta. Én tudok mihez hasonlítani, mindegyikkel meg van a tapasztalatom. És azt tapasztalom, hogy rengeteg sületlenséget összehordanak a "hozzáértő" emberek.
    Nem értem, miről beszélsz. Az MS most kijelentette, hogy a rosszul időzített és elkapkodott bevezetés miatt lett sikertelen a Vista. A HW gyártók meg a cégeknek meg egyszerűen nem érte pénzügyileg lecserélni az XP-t, sőt sok esetben még 98-asokat használnak, mert nekik az is elég. A felhasználók közt (akik valójában sose használták fel) olyan internetes urban legendek terjengenek, amiket pár jóakaratú "szakértő" terjesztgetett. Ijesztgették már kezdetektől fogva az embereket, hogy ez így szar úgy szar. Bevallom, eleinte én is nagyon szkeptikus voltam, mondom nem kell nekem ez a szar, aztán megerőltettem magam pár éve, és az akkor új gépemre kipróbáltam. Végképp nem csalódtam. A 7-esben meg végképp nem látom azt a sokak által agyonhájpolt megváltót. Ugyan úgy meg vannak annak is a hibái.
    Magyarán nem kell beszopni azt a sok ökörséget, amit az interneten terjesztenek, hanem ki kell próbálni, és az után kritikát megfogalmazni. Igen, én merem állítani, hogy minden rendben a Vistával, mert 3 éve gond nélkül használom.