• Komolytalan
    Szerintem egy felhasználói feltételben alap, hogy a cég ne adhassa ki az adatokat 3. fél számára. Ahogy az is hogy a cég maga küldhessen a regisztráltnak spamet. Az első fele azért fontos, mert ha kiadhatja, onnan kezdve nem tudja kontrollálni, hogy csak 1 reklámlevelet kapunk mondjuk az óditól, vagy felkerülünk egy spam küldő cég címlistájára. A második fele meg egyszerűen a fizetést váltja ki - a hírlevelek legalább annyi zsét hoznak mint a bannerek. Szóval aki az elsőt nem rakja bele a felhasználási feltételekbe, az nagy spíler, és aki ilyet elfogad, az balek. A másodikat meg kb sehol se hagyják ki, mert különben éhen halnának.
    Én nem tudom a facebookon milyen felhasználási feltételek vannak, mert sose volt accountom, brahiból meg nem olvasgatok ilyeneket. De ha ki van belőle hagyva a 3. félnek nem adjuk át az adataidat dolog, és ezt elfogadták, hát így jártak. Ha nincs kihagyva, mégis átadták, az meg törvénysértés, pert kell ellenük indítani (nem csak polgárit kártérítésért, büntetőjogit is).