• BlackRose
    #81
    Szerintem egyáltalán nem abban van a LOST érdekessége, hogy "mi rejlik a sziget mögött", inkább abban van az ÁSZ, hogy igen jól feldolgozza a különböző embereket karakterét és azok közötti érdekvezérelt kapcsolatot egy olyan szemszögből, amikor nagyon sok az ismeretlen a kihívás. Egyébként az élet is ilyen, csak azt gondoljuk, hogy minden ismerős (ezért is tévedünk olyan sokat, mint a LOST szereplői is).
    A sziget mögötti rejtelmek csak egy jó téma, amelyben ezt extra ki lehetett rajzolni, de nem a lényeg (ezért is nem kaptunk mindenre választ). Egy közösség, amely az elején idegenekből dobódott össze, összefog (mindenki a maga módján) egy közös cél érdekében (túlélés) és érdekes problémákat oldanak meg. Egy életből merített mese csak fantáziabeli világba emelve.
    Nekem a vége OK volt, de azért mondtam, hogy jobban is el tudtam volna képzelni, mert a végén egy kicsit hiányzott a kihívás, ugyanis kb. 10 perccel a vége ellőttig még OK volt és aztán megszűnt a kihívás, az emberek között ilyen nem létezik, és ezért ez nincs a sorozat szellemében.
    Szóval mondom nekem tetszett és nem bántam meg egy percet, sem amit ráfordítottam, ritka jó sorozat az biztos.

    Na, remélem 5 ad a tanító néni az ellenzésre. :)