Distant Worlds
  • lammaer
    #43
    Jajj, ne is mondd, tegnap én is elkezdtem mélyrehatóbban foglalkozni a játékkal (eltartott egy darabig amig felimádkoztam a legutolsó patchet is), és a hajam kihullik az állandó szirénázástól. A felugró ablakot már lekapcsoltam, de így is roppant irritáló. Főleg hogy ugye akár egyetlen kalózhajó hosszú ideig elszórakozhat így, beugrik, lő - sziréna - aztán mire az őrjárat odaér és kilőné elugrik. Nemtom van e erre vmi megoldás.


    Amúgy el lehet szórakozni a játékkal, én jelenleg a hajóépítést/kutatást/flottákat tartom a kezemben, a többit hagyom az AIn - kezdem megszokni a sok bóklászó civil hajót.

    Ami nem teljesen világos jelenleg az az építés során hogy mi mikor készül el/mennyi nyersanyagot igényel/mi dönti el hol kezdik építeni - ezeket nem látom át jelenleg teljesen.

    Plusz mivel kis galaxisban játszok, elég hamar belefutok az AIba és már jön is a háború, ahol az elején elég hamar elnyomnak (hiába van kevés hajója neki/nekem is, 3-4 rendszert már nem lehet rendesen védeni, ledarálja a sok outpostot). Pedig már békésre is raktam az elején a meccset, de vhogy rá kéne jönni a diplomácia működésére.