• Line
    #109
    De azért azt tudod magadról remélem, hogy akkor fasiszta vagy mint a ház?
    Roppant únszimpatikus, hogy te úgy gondolod magadról, hogy az írásaikból meg tudod állapítani az emberek értékét.

    Akkor ezekszerint te nem, hogy csak jó emberismerő vagy hanem maga az atyaúristen mindenesetre arra én következtetek a hozzászólásaidból, hogy önbizalmad az aztán van bőven.

    De ez egy nagyon jó példa arra, hogy miért nem állja meg a helyét amit mondasz. Mert itt az jön le nekem, hogy oltári önbizalmad van. Hangsúlyozom nem ismerlek szal lehet nem így van de lehet az életbe meg nem mersz odamenni egy bomba csajhoz vagy hogy tulajdonképpen nincs is neked annyi önbizalmad. Szóval itt össze is omlott amit mondtál. De omlasztok rajta még egy kicsit. Egy internetes fórum olyan hely ahol mindenki igyekszik kihozni magából a legjobbat kevés kivételtől eltekintve mindenki úgy próbál viselkedni, hogy a közösség befogadja. Innentől meg megint oda jukadunk ki, hogy a sötétben tapogatózol és tul. képpen alapvetően meghatározza az embereket itt a fogalmazási képesség. Vagy te úgy gondolod itt mindenki őszinte? Hát elmondom neked hogy egyáltalán nem az.
    A kevés kivételbe pedig én totál beletartozom mivel mint látod nagyívben szarok a véleményetekre és azt írom amit valóban gondolok.