• Line
  #101
  Most tul. képpen miről is vitatkoztunk tul. képpen?

  Engem pont az idegesít, hogy rengeteg olyan ember van megbecsült helyen akinek amugy nem kéne ott lenni. Amit a legjobban rühellek az a szimpátia alapján való kivételezés és bratyizás. De mégjobban utálom ha szimpátia alapján csinálnak valakiből "művészt". Vagy szimpátia alapján kap esélyt rá hogy az általad felállított mércék alapján azzá váljon.

  Azt is utálom, hogy az embereket nyilván kell tartani különböző közösségi portálokon. Vagy, hogy valaki attól legyen több, hogy mennyi és milyen ismerősei vannak az iwiwen vagy, hogy egyáltalán fennt van e.
  Azt se szeretem ha valakit a helyesírása alapján próbálnak megítélni lehet az attól még nálad vgagy nálam ezerszer különb, hogy nem ír helyesen vagy esetleg nem komminikál olyan sikeresen.
  Sőt az a baj, hogy a mai világban meg nem is feltétlen a mai világban azok jutnak leginkább előrébb akik sikeresen el tudják játszani, hogy ők milyen fasza emberek és ennek úgy gondolom alapfeltétele a kommunikáció és a jó szinészi képesség. Ezért van egy csomó rossz ember olyan helyen ahol nem kéne, hogy ott legyen.

  Az szerintem nagyonis részletkérdés hogy én művész vagyok e vagy sem ezek mellett a problémák mellett.