• bosco05 #12
    Cod2-ben is sok a segítség, ami a játékosok közti különbséget hivatott eltüntetni, de ezeket ott még közel sem túlozták el annyira mint a cod4-ben. A cod1-hez pl lényegesen több tudás kell mint cs-hez, jobban rántanak a fegyverek, több benne a lehetőség, lean, fekvés stb... A coduo a következő a sorban amivel még bőven tudni kell játszani, utána a cod2-höz már kevésbé kell tudás, de aki pro gamer az még tudja hozni magát az átlaghoz képest, aztán cod4-ben szinte eltörpülnek a különbségek a sok beépített hülyeség miatt és a butított war módnak köszönhetően célozni se nagyon kell tudni. Cod5-öt és Cod6-ot már nem is említem a publik funoláson kívül semmire nem való egyik sem. Cod1-ben is stereo hang volt, mégis tökéletesen lehet hallani ki merre jár, csak tudni kell feldolgozni a hallottakat. A CS is egy jó játék de cod1-nél sokkal egyszerűbb, persze ha valaki nem tud vele játszani azt nagyon beszopatják :) . Két jó dolog van a CS-be, amit átraknék cod1-be, mégpedig az, hogy a bomba 1 embernél legyen sd-n, ha elejti fel kelljen venni (Cod4 be át is vették ezt), a másik pedig, hogy a vékonyabb falakon átvisz a golyó, ami remek hangulatot varázsol a cs-nek, bár sokszor irdatlan vastagságú falakat lehet átlőni, ami elég mókás :) . Persze kinek a pap kinek a papné elven ki a cs-t szereti ki a cod-ot, de mint régi játékos (1996 óta multizom FPS-el :P), bátorkodtam felállítani ezt a cod1,2,4,5,6 vs CS nehézségi listát. Aki nem értené a szövegből (legtöbb tudást igénylő játék van az első helyen): 1. Cod1 2. CodUO 3. CS & CS:S (itt nagyon nem tennék különbséget, bár fanatikus CS-sek biztos tudnak mondani millió dolgot miért nehezebb az egyik mint a másik) 4. Cod2 és egy hatalmas ugrással (értsd jóval könnyebben játszható játékok) 5. Cod4 6. Cod5 7. Cod6 (utóbbi 3 multiban szerintem a hétköznapi ember mindennapi fun igényeit elégíti ki, pro szinten játszani nem érdemes, illetve nem is lehet...). Nyilván jönnek majd Cod4 fanatikusok meg CS fanatikusok, akik szerint hülye vagyok és az a nehezebb amit ők játszanak mer majd mennyek fel nézzem meg stb stb... Most szólok nem érdekel. Akinek nem tetszik a véleményem az ne foglalkozzon vele, vagy írjon kultúráltan. Ennyi voltam, remélem senki érzéseit nem sértettem :P