• Balumann
    #76
    Én épp eleget jártam utána amíg ezeket elhittem, hogy meggyőződtem arról, hogy mennyire félrevezetéseken, félremagyarázásokon, hiányosságokon és összeesküvéselméleteken alapszik az egész áltudományág. Valamire logikusabb magyarázatot ad, mint a tudományos magyarázatok (ráadásul még odakevernek még néhány látszólag azt alátámasztó tárgyi bizonyítékokat), az átlagember meg nem gondolkodik el, hogy ennél azért jóval több kellene és nem magyaráz meg sok mindent.

    "de mint írtam aki utánajár az úgyis tudja, aki meg nem az éljen abban a tudatban, hogy mi irányítjuk a saját civilizációnk fejlődését......."

    A tudományosan gondolkodók fölteszik a kérdést, hogy szükség volt-e a civilizációnk fejlődéséhez, bizonyos építményekhez, meg bármihez más segítségre. Nem volt olyan fejlődés, feltalálás, vagy bármi, ami egyértelműen külső segítséget igényelt volna, fokozatos fejlődés volt. Külső segítségnek meg jóval több bizonyítéka kéne legyen, ha igazak. Ez a 2 "kérdés" nálam üti az idegen civilizáió melletti elvet.