• okosan gyerekek
    Kurv@ra felbäszott ez a nyomi, de hál' Istennek legalább te higgadtan el tudtad neki mondani, hogy mit is jelent a dolog a gyakorlatban.

Annyival kiegészíteném, hogy minden állam bizonyos szabályokhoz köti a kereskedelmi tevékenységeket, melyek egyéb személyi jogokkal, emberi jogokkal következetes rendszert alkotva születnek meg, és kötelezik mind azokat, akik pénzt akarnak az adott államban csinálni. Azt meg leszarom, hogy egyeseknek ez nem fontos, a lényeg az, hogy lehet fontos, és nem egy ilyen kis szarfaszú fog objektív mérceként mások igényei fölött állni, hogy megmondja, hogy mi lehet fontos a kinek, meg miért, és ha az, akkor mit gondol magáról, és hogy jön ahhoz, hogy mit gondoljon magáról. Inkább az a kérdés, hogy TE hogy a fäszomba jössz ahhoz, hogy megmondd másnak, hogy milyen viszonyulásban álljon önmagával? Igen, ez az ember önmaga számára fontos. Mégis kinek kéne fontos legyen? Neked? A társadalomnak? Személy szerint én nem érted születtem, kedves gladiátor, nem is a társadalomért: önmagamért való cél vagyok. Nem attól vagyok értékes, ha beteljesítem az általad elvártakat, hanem saját magamból eredően, és igen, ez az ember fontosnak véli önön létezését, van ez ellen kifogásod? És mégis hogy jössz ahhoz? El lehet kussolni, csak azért, mert szereted a szaros fáccsét...

Hulladék trágya oldal, mik ezek a dolgok, hogy érzelmileg zsarol az oldal, mi az, hogy azt közvetíti a felhasználó felé, hogy azzal, hogy egyesek anyagi érdekeit ki nem elégítve megszűnteti a kapcsolatait, vagy degradálja, aláminősíti a viszonyulását a barátaihoz? Hogy jönnek ahhoz, hogy azt mondják, hogy azzal, hogy ki lépek a kibebäszott szarukról, hogy ezzel én eltávolodom a baráti körömből?! Hát ne bässza már meg a kurvä Isten, hogy a facebook az élettér! És a facebooktól függenek baráti kapcsolatok! Ki a fäsznak képzeli magát ez a kibäszott szar!?

Facebook-osok be lehet kussolni, inkább gondolkodjatok el, hogy ti hogyan viszonyulnátok, ha egy barátotok kilépne a facebookról, vagy azon, hogy ti vajon távolabb éreznétek magatokat a "belsőkörttől", ha kilépnétek holnap, és ha igen, akkor azon, hogy ez mennyire normális.