• FefeeX
    #84
    "de a plazma igen lassú, és ha ez neked nem gáz, mert nem veszed észre akkor mindegy is"
    mármint a plazma lassú az LCDhez képest? Olvass kérlek kicsit jobban utána a dolognak. Míg az LCDnek legjobb esetben (szutyok TN panel) 2ms a lagja, addig a plazmának 0,01 ms alatti. Kicsit körüljártam már a kérdést, egyértelműen jobb a plazma a gyors mozgásoknál, mint az LCD. Az, hogy nem folytonos képet ad, mint az LCD, hanem inkább a CRT villódzására hasonlít a technológia, más tészta. A foszforlag kb ezredannyiszor fordul elő, mint LCDnél az utánhúzás. Tudod, IPS és PVA panelek főleg hátrányban... Majd keresek egy kis anyagot, hogy olvasgass.

    És nem önmagában a plazmával van a probléma. Az én plazmám HD Ready. Mert már nem mai darab. Így 720p-s. Ettől függetlenül se plazmán, se LCD-n 2,5 méteren kívül nem fogod látni a különbséget a 720p és az 1080p közt. Hacsak nincs szuperlátásod (direkt egybe írtam, mert ez létezik, mint fogalom...)

    Szóval még kevered kicsit a dolgokat, javaslom, nézz utána kicsit, mondjuk erre még egy kicsit szakmaibb fórum is megfelelő lehet.

    Az a baj, hogy amid nem volt soha és nem láttál még közelről, arról olyan urban legendeket zengesz, hogy az ember haja az égnek áll... Se az xbox360-ról, se a plazmáról fogalmad nincs, hallottál dolgokat, esetleg messziről láttál már olyat, aztán tapasztalatot próbálsz meg levonni. FYI: hiába erősebb a PS3ban a CPU, ha a GPU meg gyengébb benne. Inkább a Blu-ray és a Wifi teszik magasabb szintűvé a PS3mat, nem az, hogy erősebb lenne.