• FefeeX
    A multiplatform játékok legjobban x360-on néznek ki. DX11-ben annyi új van, hogy a VGA hardveresen tesszellál. A Dirt2-ben pl semmi különbség nincs. Én 37" Pana plazmán játszom, a grafika semmivel nem jobb, mint PC-n. (Az asztalimban jelenleg 4850 van egy C2D E8200-al meg 8 giga Rammal, szóval nem azért játszom boxon, mert nincs pénzem PCre :) )
    Blizzard és MMO móka. Azért keresi magát büdösre, mert a WoW olyan addiktív, hogy sokan olyannyira befüggnek, hogy ha kajára sincs lóvé, akkor is van WoW-ra. Amúgy ismerem a dolgot, 3,5 évig én is fizettem :) Nem hasonlítható a konzolhoz, és azon nem is lehetne megcsinálni, kb az egész billentyűzet kell hotkey-ként, ha tényleg jó akarsz lenni... :)

Steamet alapból nem szeretem, mert gyűjtöm az anyagi valójában a cuccokat. Tehát nekem egy eredeti játékban többet ér a DVD, a tok, a doboz, mint a játék. Steamet ezért nem használom, ráadásul közel annyiért megkapom postával ugyanazt. (zavvi, game.co.uk) Nem olyan vészesek az új játékok árai sem ilyen helyekről.

Van még pár játék, amit össze tudok hasonlítani a tévén, egyszerűen nem igaz amit írsz, nem szebb a PC-n. (1-2 játékot kivéve); az irányítás az más tészta, alapból nem játszom FPS-t konzolon, de azért nem, mert egérrel lehet célozni, konzolon meg nem.