sathinel#62
Crysis és még sorolhatnám mik futnak pc-n már egy ideje és xbox nem futtatja. A havernak van Xbox, és itt sok ember megveszi mert fika ára van nagyon. De grafika nagyon el van maradva még a régi gépemtől is. Én valahogy sokkal gagyibbnak látom.
5870-amin gondolkozok most. Egy 5770 crossfire gépen gondolkoztam, de alaplap, hűtés, fogyasztás terén jobban járok egy vidkarival ami kicsit drágább 320 font környékén már kijön. igaz ennyiért már játékokkal veszek xbox-ot de lényegesen többet ér nekem mint az xbox. A sony nem lenne rossz, de nem megy rá könnyen a fejlesztés, és még mindíg nem használják ki rendesen.
http://www.youtube.com/watch?v=XWwGkz_Zx5A 5870 símán veri a mostani nvidia kártyákat. ár teljesítmény, fogyasztás terén.
Ha megnézed a játékokat hogy futtatja FPS-eket, vagy akár AION,stb játékokat akkor látsz különbséget. Ha nem akkor azt leginkább konzolra gyártották, és utánna lett pc átírat, vagy párhuzamosan ment a fejlesztés. Persze hogy a konzol gyártóknak nem érné meg ha nem futnának rajta a játékok. Nekem az xbox elég kezdetlegesnek tűnik és a rá írt progik is. Vagy a szemem van hozzászokva a pc grafikához nagyon vagy nem tom de nekem nem jön be xbox felbontása. MW2 is jobb szerintem pc-n. Ami meg dx11-es azok mindegyike. Mint pl ahogy a fejlesztők beszélnek az alien vs predator játéknál. Pont a legózhatóság miatt fejlődte tűl a konzolt, de konzolra készült játékok nagyrésze persze nem fut jobban, szebben mert nincs kihasználva a gép.
Mondom mindezt úgy hogy az elmúlt 4-5 évben sokszor naponta 10-12 órát is játszottam pc-n. Előtte kicsit kevesebbet, és az elmúlt fél évben szintén keveset nyomtam. De azóta nem jött ki xbox.