• FefeeX
    Erről eszembe jutott a kispolák a Passat 2.0 PDTDI motorral, betonnal beöntött csomagtartóval, amikor legyorsult egy Corvette-et... :) Gyakorlatilag tuningolni mindent lehet. És mindent szoktak is. Csak arról van hír, kép, az érdekel mindenkit, ami kevésbé elérhető. Ilyen az ember. Ettől még a sajátjával az átlagember nem csinálja meg, mert tudja, hogy gyakorlati haszna kb nincs.

Egy jól összerakott gép valóban stabilan tud futni. Főleg linux/unix rendszerek alatt, ha már szerverekről beszélünk. Szerintem itt a Windows nem életképes alternatíva (a stabil és a windows gyakorlatilag egymás ellentétjei is lehetnének...); átlagosan azonban az OSX stabilabb, biztosabb rendszer, mint a Win, ezt főleg a testreszabhatatlanságából nyeri. Gyorsabb is, de szintén csak azért, amit már leírtam, kevesebb hardver, könnyebb optimalizálás. A linux meg más. Messze nem olyan felhasználóbarát, ha valamit csinálni kell, alapfunkciókra viszont kb hasonlóan tökéletes mint az OSX. És megy minden gépen. Szinte :)
    A komoly munka relatív, viszont egy fotósnak pl, tapasztalatból tudom, hogy sokkal kényelmesebb egy MAC mint egy PC.