• FefeeX
    "Igen volt egy kis cégem amiben gépeket raktam össze és adtam el. Szervereket is kelett összerakni. Mi ebben a fura? szerintem sokan akik érdeklődnek a hardware iránt már foglalkoztak ilyesmivel.
    http://www.youtube.com/watch?v=wB0JodKgZ0A&playnext_from=TL&videos=CSrodogud0g&feature=grec
    Pl ilyeneket miért nem apple cuccal csinálnak? Az egy dolog hogy csak most akarnak AMD procikat vidkarikat rakni a Mac-be de intelt sem tudningoltak MAC-ben. Gondolkoztál már miért nem?"

Ha tényleg annyira értenél hozzá, tudnád azt, hogy 1: egész más lap kell ahhoz, hogy valamit normál minőségben futtass, és egész más a tuninghoz. A tuning amúgy sem kifizetődő, aki már tuningolt, az tudja, hogy mi az az instabil gép. Tudod, én nem 2 gépet raktam össze, nem egyszer tuningoltam, de a tökéletes működést onnantól elfelejtheted. Hiába futtatsz 24 órás orthost vagy prime-ot, ha véletlenszerűen fagyogat a gép, vagy néha-néha elszámol valamit, azt bedobja az unalmast... Vista és W7 alatt is több gond van, pl a memória tuninggal, ami még XP alatt tökéletes volt, arra a Vista és a W7 lazán hibákat dob... Amitől azt hiszed pl, hogy haldoklik a VGA-d... Aztán kiderül, hogy csak nem bírja a win a tuningot... A tuninggal ráadásul exponenciálisan többet fogyasztanak a részegységeid, ami ugye megint nem cél, főleg nem az almásban, ahol alapból kevesebbet fogyasztanak a gépek. Az meg, hogy 6 gigahertzen (megjegyzem, volt már 8 is) le tud futtatni valaki fél percig egy CPU-Z-t folyékony nitrogén hűtéssel, mert másra nem lehet használni a gépet, és úgy túl van feszelve, hogy a belső szerkezete megváltozik a szilíciumnak,hm, max e-penis növelő, semmire nem jó.