• sathinel
    Látod megint eltértél:d Igen mivel apple azt mondja flash nem kell de kiderül hogy a flash videk, és csatlakozók érdeklik a felhasználókat. Olvass vissza hogy hogy védtétek hogy nem kell rá csatlakozó:d pont jó felé mész:D

Linux-ot szerver szinten nézd már meg:D

"he truth of the assertion is in a chart near the back of the report. It shows that 83% of companies expect to support new workloads on Linux next year, against 23% for Windows. The move is slower for larger enterprises, but the direction is clear."
    2006 adat. Jah hogy mac meg sincs említve annyira kicsi a részesedés. Még itt is jobb a win részesedése de valsz te más oldalakat olvasgatsz:D

Igen volt egy kis cégem amiben gépeket raktam össze és adtam el. Szervereket is kelett összerakni. Mi ebben a fura? szerintem sokan akik érdeklődnek a hardware iránt már foglalkoztak ilyesmivel.
    http://www.youtube.com/watch?v=wB0JodKgZ0A&playnext_from=TL&videos=CSrodogud0g&feature=grec
    Pl ilyeneket miért nem apple cuccal csinálnak? Az egy dolog hogy csak most akarnak AMD procikat vidkarikat rakni a Mac-be de intelt sem tudningoltak MAC-ben. Gondolkoztál már miért nem?

Nem azt mondtam hogy használhatatlan de vannak hibái. A win-t is utálom sok lépése miatt vagyis az MS-t. De linux-nak is vannak hibái ami miatt win-t használok sokszor. Mivel nekem sokféle dologra kell a gép nem csak alap felhasználó vagyok.