• winnie
    #8
    "Mert azért Amerikában is ha berendelnek egy évadot azt le is adják max nem rendelnek több évadot hogy példát is mondjak FF ,Heroes. "

    ??? ezt ugye nem kérdezed komolyan? évente 10-20 sorozat kerül le adásról, 2-5-10 rész után. ha berendelnek egy új sorozatot, akkor az 60%-ban idő előtt lekerül. mág az olyan sorozatoknak, mint a joey-nak sem ment le az utolsó 8 része amerikában. a romantically challanged most került le 3 rész utén adásról, a happy town 3 részt kapot, hogy csak az elmúlt heteket említsem. de szinte bármelyiket mondhatom. az ff és a heroes helyére nem tudtak olyat rakni, ami jobban hozna, meg az efféle rajongói, szerializált sorozatokat egyébként sem szerencsés idő előtt levenni, de a day break-et az anc 7-8 résznél kapta le, a threshold is lekerült elég hamar, talán a surface is, hogy a szeralizált témánál maradjunk. vagy a vanishes. vagy... sorolhatnám, nagyon sok.

    itthon legalább lemegy a sorozatok túlnyomó többsége. kint, ha valami nem nézett, megy a levesbe. volt, hogy egy rész utén.